Ruokaa luonnosta - syötävät kevätyrtit

Tapahtuma alkaa 21.05.2016 10:30 ja päättyy 22.05.2016 14:00. Tapahtumakaupunki on Jyväskylä.
Tapahtuma on yleisötapahtuma. Tapahtuma on maksullinen ja tapahtumapaikkaan ei ole esteetöntä pääsyä.
Tapahtuman kohderyhmä on kaikille avoin


Keväinen luonto on pullollaan syötäviä ja maukkaita kasveja. Kokeile voikukkaa salaatin sijaan ja herkuttele hentoisilla horsmanversoilla. Palkkioksi saat hyötyliikuntaa ja kulinaristisia nautintoja. Perehdymme kevätluonnon lähiruokaan eli syötävien kevätkasvien keruuseen ja monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin. Ensimmäisenä päivänä paneudumme kevätvillivihannesten lajintuntemukseen, kasvien käyttöön ja jatkojalostukseen. Valmistamme myös pientä syötävää ja juotavaa. Toisena kurssipäivänä teemme keruuretken lähiluontoon.

Kansalaisopiston kurssi: 8102110 Ruokaa luonnosta - syötävät kevätyrtit (9 t)
21.5. la 10.30–14.15 teoria
22.5. su 11.00–14.00 keruuretki
Paikka: Opisto ja retki
Opettaja: Minna Puntala, FM, biologi
Kurssimaksu 31 €, sisältää raaka-aineet 7 € Vuohenputki, nokkonen, peltokanankaali ja moni muu...

Lisätiedot:

Jyväskylän kansalaisopisto, Jyväskylän kaupunki
sini.louhivuori@jkl.fi
p. 014 266 4087

https://opistopalvelut.fi/jyvaskyla/index.php


Tapahtumat banneri
kesy banneri