Lappset toimittaa maailman ensimmäisen Petteri Kaniinin seikkailupuiston Iso-Britanniaan

Lapsille ja vanhemmille tuttu Beatrix Potterin satuhahmo Petteri Kaniini saa oman teemoitetun seikkailupuiston Iso-Britanniaan. Maailman ensimmäinen tämän satuhahmon teeman mukaisesti suunniteltu seikkailupuisto rakennetaan Lontoon lähettyville, Hertfordshiren maakunnassa olevan Willows Activity Farmin maatilamatkailukohteeseen. Lappset Group Oy:n teemapuistoista vastaava yksikkö Lappset Creative on suunnitellut puistokokonaisuuden ja Lappset toimittaa sekä rakentaa kohteen.

Puiston pinta-ala on noin 1 400 neliömetriä, ja se on suunniteltu kokonaan sadusta tuttujen maisemien ympärille. Sinne tulee muun muassa Petterin salainen puumaja, rouva Siiri Sipisen keittiö ja Penna Pupun luontoelämysalue.

- Olemme ylpeitä, että saamme työskennellä näin tunnetun ja arvostetun brändin kanssa ja uskomme, että nyt toteutettava Willows Activity Farmin puisto tulee lisäämään seikkailupuistojen kysyntää, kertoo teemapuistojen liiketoiminnasta vastaava johtaja Johan Granholm Lappset Oy:sta.

Petteri Kaniini on uusi brändi teemoitettujen aktiviteettipuistojen osalta Lappsetille. Granholmin mukaan projektia on suunniteltu yhdessä asiakkaan kanssa puolisen vuotta. Projekti työllistää Rovaniemellä suunnittelua, tuotantoa ja asennustiimiä vielä toiset puoli vuotta.

Willows Activity Farm on Britannian suosituin maatilaelämyksiä tarjoava perheiden matkailukohde. Se sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Lontoosta. Beatrix Potterin Petteri Kaniini -satuhahmon tekijänoikeudet omistaa brittiläinen Silvergate-mediatalo, jonka lisensoimana Willows Activity Farm rakennuttaa seikkailupuiston osaksi maatilan elämää sijoittuvia muita aktiviteettejä ja elämyksiä.

Beatrix Potterin kirjoittama ja lasten rakastama satu Petteri Kaniinista julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1902.

Lappset Group Oy on toimittanut aikaisemmin mm. Angry Birds -teemaisia aktiviteettipuistoja sisä- ja ulkotiloihin eri puolille maailmaa.


Tapahtumat banneri
kesy banneri