Kukkakuhhaus

Tapahtuma alkaa 20.08.2016 00:00 ja päättyy 21.08.2016 23:59. Tapahtumakaupunki on Rääkkylä. Tarkempi sijainti on Puutarhatila Halonen, Haapasalmentie 923 82335 Rasivaara
Tapahtuma on yleisötapahtuma. Tapahtuma on maksuton ja tapahtumapaikkaan on esteetön pääsy.
Tapahtuman kohderyhmä on kaikille avoin


Seitsemäs Kukkakuhhaus kutsuu kaikkia kukkien ystäviä Rääkkylään, Pohjois-Karjalaan, elokuun loppupuolella. Karjalanruusun vajaan hehtaarin kokoinen erikoisviljelys, leikko- ja kuivakukkapelto, on silloin komeimmillaan ja siellä voi hyvällä säällä lennellä sadoittain perhosia.

Kukkakuhhauksen suosituin ohjelmanumero on ollut oman kimpun kerääminen kukkamerestä (kohtuukorvausta vastaan). Kukkia on runsaasti myös valmiiksi kerättyinä ja kimpuiksi tehtyinä. Vanhan navetan ylisten kuivakukkien kuivaustilassa voi aistia uniikkia maalaisromanttista tunnelmaa ja tuoksutella taivaallista kukkaistuoksua. Kukkien ohella esillä on myös muuta syksyn satoa ja paikallisten alkutuottajien tuotteita. Kalle-kukon kanatarhassa riittää hauskaa seurattavaa kaiken ikäisille. Vieraille on tarjolla kahvia ja talonmehua sekä maksullista ruokaa ja lettuja haitarimusiikin säestyksellä.

Vuonna 2015 Kukkakuhhauksessa kävi pidennetyn viikonlopun aikana 1400 vierasta. Kukkapeltoon on käynyt vuosittain tutustumassa myös useita linja-autoryhmiä. Monet ovat kehuneet paitsi itse harvinaista kukkapeltoa ja navetan ylistä, niin myös tilan yleistä miljöötä ja tunnelmaa. Kannattaa siis tulla tutustumaan vaikka kauempaakin! 

Lisätiedot:

Karjalanruusu M. Halonen
markkuhalonen@hotmail.com
p. 0407302067

www.karjalanruusu.fi


Tapahtumat banneri
kesy banneri