Kulttuuri puhdistaa ympäristöä -Tule mukaan!

Tapahtuma alkaa 09.05.2016 13:00 ja päättyy 09.05.2016 16:00. Tapahtumakaupunki on Helsinki. Tarkempi sijainti on Mannerheimintie 13 e
Tapahtuma on yleisötapahtuma. Tapahtuma on maksuton ja tapahtumapaikkaan on esteetön pääsy.
Tapahtuman kohderyhmä on kaikille avoin


Finlandia-talo ja muut Töölönlahden toimijat järjestävät jo viidennen kerran talkoot Töölönlahden rantojen ja vesistön siistimiseksi. Tapahtuma on saanut hyvää palautetta ja osanottajamäärä kasvaa vuosi vuodelta.

Maanantaina 9.5. klo 13.00–16 järjestettävällä tempauksella halutaan kiinnittää huomiota Töölönlahden siisteyteen ja tehdä alueesta mahdollisimman miellyttävä kaikille käyttäjille. Kaupunkilaisten suosima vapaa-ajan viettopaikka, Töölönlahden puisto, kohtaa monenlaisia ympäristöhaasteita. Rakennustyömaat ja liikkujien kasvava määrä rasittavat ympäristöä ja tuovat haasteita alueen hyvinvoinnille ja siisteydelle.

Finlandia-talo kannustaa jälleen Töölönlahden toimijat ja alueen hyvinvoinnista kiinnostuneet mukaan iloiseen tapahtumaan puhtaamman ympäristön puolesta. Siivoustempaus toimii myös yhdistävänä tekijänä yhteiselle Töölönlahdenpuistolle, jolle kaavaillaan merkittävää roolia osana kaupungin aktiivista ydintä. Puistosta halutaan muodostaa kaupunkilaisten kohtaamispaikka ja elävä, monipuolinen ja toimiva ympäristö. 

Lisätiedot:

Heidi Majaranta, Finlandia-talo Oy
heidi.majaranta@finlandiatalo.fi
p. 040 1897093

www.finlandiatalo.fi
https://www.facebook.com/events/511357075735549/


Tapahtumat banneri
kesy banneri