Kampuksen mehiläispäivä

Tapahtuma alkaa 18.05.2016 00:00 ja päättyy 18.05.2016 23:59. Tapahtumakaupunki on Lappeenranta. Tarkempi sijainti on Saimaan Ammattikorkeakoulun auditorio
Tapahtuma on yleisötapahtuma. Tapahtuma on maksuton ja tapahtumapaikkaan on esteetön pääsy.
Tapahtuman kohderyhmä on kaikille avoin


Lappeenrannan Kampuksella vietetään kampuksen mehiläispäivää 18.5. osana 20.5.2016 vietettävää Maailman Mehiläispäivää. Kampuksella tuotetaan hunajaa Linnoituksen Mehiläistarhan toimesta. Suomen Yliopistokiinteistöt Oy tekee yhteistyötä Linnoituksen Mehiläistarhan kanssa ja on antanut luovan tuoda alueelle mehiläispesiä luonnon monimuotoisuuden tukemiseksi alueella. Paikallisten mehiläispesien tuottamaa hunajaa myydään kampuksen kirjakaupassa.

Kampus on Lappeenrannan Teknillisen Yliopiston ja Saimaan Ammattikorkeakoulun yhteinen Green Campus, kampuksen kiinteistöjen omistaja on Suomen Yliopistokiinteistöt Oy.

Luennoitsijoina mehiläispäivillä ovat Suomen Mehiläishoitajain Liiton tutkimuskoordinaattori, tiedottaja Tuula Lehtonen, mehiläishoidon neuvoja Marita Martikkala ja mehiläishoitaja Jouko Kolhonen Linnoituksen Mehiläistarhasta.

Hunajamaistiaisia voi nauttia myös kampuksella ravintolapalveluita tarjoavassa Ravintola Skinnarilassa: ravintola on on ideoinut tapahtumapäivälle ruokalistan, joka sisältää hunajaa eri muodoissaan. Kahvilatuotteista löytyy hunajaisia herkkuja koko viikon ajan.

Tapahtuman ohjelma: http://bit.ly/24NIqzB

Lisätiedot:
Mehiläishoitaja Jouko Kolhonen, p. 040 727 7955, jouko.kolhonen@hermopiste.inet.fi

Suomen Mehiläishoitajain liitto
Tutkimuskoordinaattori, tiedottaja Tuula Lehtonen, p. 040 506 3202, tuula.lehtonen@hunaja.net

www.sykoy.fi
www.lut.fi
www.saimia.fi
http://www.saimia.fi/ravintolaskinnarila/fi/kampusravintolat-oy
http://bit.ly/24NIqzB


Tapahtumat banneri
kesy banneri