Kohti Helsingin kansallista kaupunkipuistoa!

Tapahtuma alkaa 04.05.2016 16:00 ja päättyy 04.05.2016 17:30. Tapahtumakaupunki on Helsinki. Tarkempi sijainti on Voimatalon Eurooppasali,Malminkatu 16 ,Helsinki
Tapahtuma on yleisötapahtuma. Tapahtuma on maksuton ja tapahtumapaikkaan on esteetön pääsy.
Tapahtuman kohderyhmä on kaikille avoin


TERVETULOA vauhdittamaan 2000-luvun kaupunkikeitaan perustamista kasvavaan ja tiivistyvään Helsinkiin!

Keskiviikko 4.5. klo 16.00–17.30 Voimatalon Eurooppasali, Malminkatu 16, Helsinki

Tilaisuudessa kansallisen kaupunkipuiston tukijat kertovat, miksi juuri Helsinkiin on tärkeää perustaa kansallinen kaupunkipuisto. Mukana mm. europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen, kansanedustaja Pertti Salolainen, Helsingin kaupunginvaltuutettuja, taiteilijoita sekä järjestötukijoita.

Virkistystä luonnosta, kulttuuriympäristöistä ja liikunnasta. Pääkaupungin arvokkaasta kaupunkiluonnosta ja kulttuuriympäristöstä on mahdollista saada maailman paras kaupunkilaisten olohuone, joka kertoo kaupungin tarinan ja jonka myös turistit haluavat kokea.

Kaupungin vihreä olohuone mahdollistaa myös suurkaupungin.
Central Park – New York
Hyde Park – Lontoo
Ekoparken – Tukholma
National Urban Park – Helsinki

Helsingin kansallisen kaupunkipuiston juuret ovat kaupungin historiassa, luonnon monimuotoisuudessa ja laajassa yhtenäisessä alueessa. Kansallinen kaupunkipuisto on ihmistä ja luontoa varten.

Kansallinen kaupunkipuisto Helsinkiin!-kuntalaisaloitteella haluamme luoda uuden laajan etelästä pohjoiseen ja idästä länteen ulottuvan Helsingin kansallisen kaupunkipuiston, jossa arvokkaat kulttuuri- ja luontoympäristöt saavat vahvemman suojeluaseman ja arvonnousun.

Lisätiedot:

Kansallinen kaupunkipuisto Helsinkiin!-liike/ Eeva Kuuluvainen
posti@kaupunkipuisto.fi
www.kaupunkipuisto.fi

http://kaupunkipuisto.fi/.../kohti-helsingin-kansallista.../


Tapahtumat banneri
kesy banneri