Kiikarit kaulaan – kehity lintujen lajitunnistuksessa

Tapahtuma alkaa 14.05.2016 08:00 ja päättyy 14.05.2016 10:00. Tapahtumakaupunki on Turku. Tarkempi sijainti on Tammenterhon luontokoulu - Rantapromenadi 22 20100 Turku, Suomi
Tapahtuma on yleisötapahtuma. Tapahtuma on maksullinen ja tapahtumapaikkaan ei ole esteetöntä pääsyä.
Tapahtuman kohderyhmä on kaikille avoin


Linturetkellä Ruissalossa tunnistetaan perille saapuneita muuttolintuja la 14.5.2016 klo 8-10. Lajitunnistuksen lisäksi voit saada vastauksia mieltäsi askarruttaviin lintukysymyksiin sekä ohjeita linnunpönttöjen tekoon ja ripustukseen.

Oppaana toimii Ruissalon linnustoa pitkään tutkinut Jarmo Laine Turun lintutieteellisestä yhdistyksestä. Retki sopii kaikille lintuharrastuksesta kiinnostuneille, vanhempiensa seurassa myös perheen pienimmille. Ota retkelle mukaan omat kiikarit tai kaukoputki.

Lähtö on Turun Ruissalon Tammenterhon luontokoulun pihasta. Kurssi on maksullinen. Ilmoittautuminen: ke 11.5.2016 mennessä osoitteeseen jaana.itala-laine(a)valonia.fi

Kurssi on osa Varsinais-Suomen ympäristökasvatusyhdistys Haavi ry:n kevään ja syksyn 2016 aikana järjestämää luentokurssisarjaa, jonka tarkoituksena on lisätä ihmisten luontotuntemusta sekä intoa retkeillä omassa lähiympäristössään. Kurssi soveltuu sekä aikuisille että lapsille. Voit osallistua kaikkiin osioihin tai vain yksittäisille kursseille. Osallistujien enimmäismääärä yksittäisille kursseille on 25 ja minimi 10 henkilöä. Luontokurssien tukijana toimii Turku Energia Oy ja kurssi liittyy valtakunnalliseen Vihervuoteen.

Lisätiedot:

Jaana Itälä-Laine, Valonia
jaana.itala-laine@valonia.fi
p. 050 554 6145

www.valonia.fi


Tapahtumat banneri
kesy banneri