Villiyrtit ja -vihannekset – mitä syötävää luonto tarjoaa keskellä kaupunkia?

Tapahtuma alkaa 02.06.2016 16:30 ja päättyy 02.06.2016 18:30. Tapahtumakaupunki on Turku. Tarkempi sijainti on Vanha Suurtori Turku, Suomi
Tapahtuma on yleisötapahtuma. Tapahtuma on maksullinen ja tapahtumapaikkaan ei ole esteetöntä pääsyä.
Tapahtuman kohderyhmä on kaikille avoin


Jokapäiväisten kulkureittiemme varrella kasvaa monia kasveja, jotka ansaitsisivat huomiomme. Yrttikävelyllä Aurajoen rannassa to 2.6.2016 klo 16.30-18.30 tutustutaan kaupungin villivihannestarjontaan.

Kaupunkikävelyllä tutustutaan tavallisimpiin kaupunkiluonnossa tavattaviin kasveihin ja niiden käyttötapoihin ruuanlaitossa ja rohdoksena. Oppaana toimii Susanna Auvinen. Retki soveltuu vanhempiensa seurassa myös perheen pienimmille. Ota mukaan halutessasi muistiinpanovälineet ja kamera.

Retki alkaa Turun Vanhalta Suurtorilta, Itämeritalon edestä. Kurssi on maksullinen. Ilmoittautuminen: ti 31.5.2016 mennessä osoitteeseen jaana.itala-laine(a)valonia.fi. Toinen sisällöltään samanlainen kurssi järjestetään to 26.5.2016.

Kurssi on osa Varsinais-Suomen ympäristökasvatusyhdistys Haavi ry:n kevään ja syksyn 2016 aikana järjestämää luentokurssisarjaa, jonka tarkoituksena on lisätä ihmisten luontotuntemusta sekä intoa retkeillä omassa lähiympäristössään. Kurssi soveltuu sekä aikuisille että lapsille. Voit osallistua kaikkiin osioihin tai vain yksittäisille kursseille. Osallistujien enimmäismääärä yksittäisille kursseille on 25 ja minimi 10 henkilöä. Luontokurssien tukijana toimii Turku Energia Oy ja kurssi liittyy valtakunnalliseen Vihervuoteen.

Lisätiedot:

Jaana Itälä-Laine, Valonia
jaana.itala-laine@valonia.fi
p. 050 554 6145

www.valonia.fi


Tapahtumat banneri
kesy banneri