Merimuseonmäen kevätpäivä

Tapahtuma alkaa 14.05.2016 11:00 ja päättyy 14.05.2016 13:00. Tapahtumakaupunki on Rauma. Tarkempi sijainti on Kalliokatu 34
Tapahtuma on yleisötapahtuma. Tapahtuma on maksuton ja tapahtumapaikkaan on esteetön pääsy.
Tapahtuman kohderyhmä on kaikille avoin puutarhaharrastajat lapset ja nuoret perheet seniorit


Merimuseonmäen kevätpäivä -tapahtumassa ovat mukana Rauman merimuseon lisäksi Suomen luonnonsuojeluliiton Rauman seutu, Rauman Merihistoriallinen Seura sekä Rauman puutarhayhdistys.

Tapahtuman alussa vihitään käyttöön merimuseon takana sijaitseva Paarlastipuisto-alue. Päivän aikana myös osallistutaan maailman suurimpiin linnunpönttötalkoisiin luonnonsuojeluliiton Rauman seudun jäsenistön avustuksella, jotka kertovat lisää parhaillaan käynnissä olevasta Miljoona linnunpönttöä -kampanjasta. Heiltä voi myös ostaa linnunpöntön vaikka kotipihaan tai lähimetsään. Rauman Merihistoriallisen Seuran Friivaht-tuotteita on myynnissä tapahtuman aikana. Seura kertoo mielellään lisää toiminnastaan ja erityisesti Merimakasiini-hankkeestaan, jolla tavoitellaan lisää kokoelmatilaa merimuseon yhteydestä. Buffet-puolella luvassa on luonnonsuojeluliiton Rauman seutulaisten nokkoslättyjä sekä Merihistoriallisen Seuran kahvia ja purtavaa pientä maksua vastaan.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on kaikille avoin. Sään salliessa piknik-vilttien, eväiden ja lukemisen mukaan ottaminen on sallittua, jopa suotavaa! Jos säät ovat surkeammat, osa ohjelmasta voidaan järjestää sisätiloissa. 

Lisätiedot:

Rauman merimuseo / Paula Kupari
kupari@rmm.fi
p. 0504114189

www.rmm.fi
https://www.facebook.com/events/1749608985310467/1750493525222013/


Tapahtumat banneri
kesy banneri