Kaupunkikeitaan kesätapahtuma

Tapahtuma alkaa 09.06.2016 16:00 ja päättyy 09.06.2016 19:00. Tapahtumakaupunki on Espoo. Tarkempi sijainti on Ulappatori (Espoonlahdenkatu 9)
Tapahtuma on yleisötapahtuma. Tapahtuma on maksuton ja tapahtumapaikkaan on esteetön pääsy.
Tapahtuman kohderyhmä on kaikille avoin puutarhaharrastajat lapset ja nuoret perheet seniorit


Kirjasto valloittaa Ulappatorin Kaupunkikeitaan! Espoonlahden kirjastot ja Espoon kirjastoautot järjestävät yhdessä kesäisen tapahtuman Ulappatorin kaupunkikeitaalla. Tarjolla on moninaista ohjelmaa kaiken ikäisille espoonlahtelaisille ja Kaupunkikeitaan ystäville!

Ohjelma:
Klo 16.00 Kirjastoauto Välkky saapuu paikalle 
Klo 16.30 Satutunti. Kivenlahden kirjaston oma satutäti Anna pitää puutarhateemaisen satutunnin. 
Klo 17.00 Helmetin Enkelit -duo unblugged. Helmetin Enkelien musiikkiesityksessä iloista countrya ja ikivihreitä kappaleita aikuisille ja lapsille! 
Klo 18.00 YUMi-varjoteatteriesitys (kirjastoautossa). Varjoteatterin keinoin elävöitetyllä satutunnilla seikkaillee pieni puunukke YUMi Japanista ystävineen. Kesto n. 20 min. 
Klo 18.30 Puujalkavitsishow. Mitä tapahtuu, kun yhdistetään perinteikkäät puujalkavitsit ja oikeat puujalat? 
Klo 19.00 Tapahtuma päättyy

Erilaisten esitysten lisäksi voit tehdä rintamerkkejä poistokirjoista koko tapahtuman ajan. Kirjastoauto Välkystä voi myös lainata mm. erilaisia luonto- ja puutarha-aiheisia kirjoja. Lisäksi Helmetin Enkelit -duo saattaa soittaa myös ylimääräisiä settejä.

Huom! Tapahtuma järjestetään myös huonolla säällä, mutta silloin kaikki ohjelma järjestetään sisällä kirjastoautossa. Espoonlahden kirjastot vierailevat Kaupunkikeitaalla myös heinä- ja elokuussa. Tulevista tapahtumista tiedotetaan kesän aikana.

Lisätiedot:

Espoon kaupunginkirjasto
kirjasto.kivenlahti@espoo.fi
p. (09) 8165 7732

http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Kivenlahden_kirjasto/Tapahtumat/Kaupunkikeitaan_kesatapahtuma(94764)
www.facebook.com/KivenlahdenKirjasto www.facebook.com/soukankirjasto www.facebook.com/EspoonKirjastoautot www.facebook.com/helmetkirjasto www.instagram.com/espoonlahtilib www.instagram.com/espoonkirjastoautot www.twitter.com/espoonlahtilib www.twitter.com/kirjastoautot www.twitter.com/helmet_kirjasto


Tapahtumat banneri
kesy banneri