Tutustumisretki jokiluontoon – mitä kaloja Aurajoessa elää?

Tapahtuma alkaa 18.08.2016 16:30 ja päättyy 18.08.2016 18:00. Tapahtumakaupunki on Turku. Tarkempi sijainti on Myllärintalo, Halistenkoski
Tapahtuma on yleisötapahtuma. Tapahtuma on maksullinen ja tapahtumapaikkaan ei ole esteetöntä pääsyä.
Tapahtuman kohderyhmä on kaikille avoin


Tiesitkö, että Aurajoesta on tavattu jopa 38 eri kalalajia? Halistenkoskella järjestettävällä jokiluontoretkellä ongitaan ja tunnistetaan kalalajeja sekä tutkitaan mitä muuta vesieliöstöä Aurajoesta löytyy. Varusteeksi riittävät saappaat ja säänmukainen vaatetus, mutta mikäli omistat oman mato-ongen niin nappaa se matkaan. Retki soveltuu vanhempien valvonnassa myös perheen pienimmille. Oppaana toimii vesiasiantuntija Janne Tolonen. Kokoontuminen Halistenkosken rannalla Myllärintalon parkkipaikalla. Retki on maksullinen.

Ilmoittautuminen: ti 9.8. mennessä osoitteeseen jaana.itala-laine@valonia.fi

Retki on osa Varsinais-Suomen ympäristökasvatusyhdistys Haavi ry:n kevään ja syksyn 2016 aikana järjestämää luentokurssisarjaa, jonka tarkoituksena on lisätä ihmisten luontotuntemusta sekä intoa retkeillä omassa lähiympäristössään. Kurssi soveltuu sekä aikuisille että lapsille. Voit osallistua kaikkiin osioihin tai vain yksittäisille kursseille. Osallistujien enimmäismääärä yksittäisille kursseille on 25 ja minimi 10 henkilöä.

Luontokurssien tukijana toimii Turku Energia Oy ja kurssi liittyy valtakunnalliseen Vihervuoteen. www.valonia.fi

Lisätiedot:

Jaana Itälä-Laine
jaana.itala-laine@valonia.fi
p. 050 554 6145

http://bit.ly/1PqC6Fj


Tapahtumat banneri
kesy banneri