Viherfestivaali 2016

Tapahtuma alkaa 27.08.2016 10:00 ja päättyy 27.08.2016 16:00. Tapahtumakaupunki on Espoo. Tarkempi sijainti on Kaupunginpuutarha, Vantinpuisto 11, 02780 Espoo
Tapahtuma on yleisötapahtuma. Tapahtuma on maksuton ja tapahtumapaikkaan on esteetön pääsy.
Tapahtuman kohderyhmä on kaikille avoin


Tule koko perheen voimin nauttimaan vihervuoden päätapahtuman monipuolisesta ohjelmasta Espoo-päivänä!

Lapsille ja lastenmielisille olemme järjestäneet Zorb-ihmispallon, jolla voi turvallisesti pyöriä alas alueen suosituinta pulkkamäkeä. Mukavan kyydin antavat myös Helsingin vetokoirayhdistyksen kaiken karvaiset kaverit, ja klo 11 esiintyy Vasiljev Vitellonin Minisirkus. Ohjelman liikunnallisesta puolesta vastaavat frisbeegolf-ryhmä Puskasoturit ja geokätköily-työpajat.

Herkkuhetkistä vastaavat kaksi pop-up kahvilaamme, Marttojen Paratiisikahvila ja Touhojen Allaskahvila. Suun saa makeaksi myös Stadin tarhaajien hunajatasting-maistelupisteellä. Omia eväitä voi nauttia piknik-nurmikollamme.

Tiedonjano talttuu viheraiheisessa miniseminaarissa. Paikalla mm. Espoon puutarhayhdistys, Omnia, työväenopisto, Stadin tarhaajat ja hunajafrendit, Kauklahti-seura sekä tietty kaupungin omat luonnonhoidon, viherylläpidon, ympäristökeskuksen ja kaupunkitekniikan keskuksen yksiköt. Luentoja ja työnäytöksiä on luvassa ainakin villivihanneksista ja pihan rakentamisesta.

Tapahtumassa voit myös valmistaa pihallesi kätevän ja hyödyllisen hyönteishotellin ja oppia miten lahopuuaita rakennetaan.

Tapahtuma on maksuton, ja paikalle sinut kuljettaa ilmaiseksi tapahtuman oma bussilinja, joka kulkee edestakaisin reittiä Espoon keskus - Kauklahti - Kaupunginpuutarha - Kivenlahti - Espoonlahti.

Tervetuloa viettämään Espoo-päivää kanssamme!

Lisätiedot:

Niko Riepponen, Espoon kaupunki
niko.riepponen@espoo.fi
p. 0468771927

http://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Ymparisto_ja_luonto/Viherfestivaali_2016(93337)
https://www.facebook.com/events/1804952399740579/


Tapahtumat banneri
kesy banneri