Luonto kaupungissa, kaupunki luonnossa – Luonnon ja urbaanin ympäristön yhteyksiä

Tapahtuma alkaa 27.09.2016 09:30 ja päättyy 27.09.2016 16:00. Tapahtumakaupunki on Lahti. Tarkempi sijainti on Lahden kaupunginkirjaston auditorio (Kirkkokatu 31)
Tapahtuma on yleisötapahtuma. Tapahtuma on maksuton ja tapahtumapaikkaan on esteetön pääsy.
Tapahtuman kohderyhmä on kaikille avoin


Luonto näkyy ja kuuluu kaupungissa monin tavoin. Mutta minkälaisia yhteyksiä luonnon ja urbaanin ympäristön välillä tarkalleen ottaen on ja miten luontoa tulisi lähestyä, kun se on osa kaupunkia?

Kansainvälisen soveltavan estetiikan instituutin perinteinen syysseminaari tarttuu tänä vuonna kuuden esitelmän voimin tähän ongelmakenttään. Luonnon ja urbaanin ympäristön suhdetta tarkastellaan niin ääni- ja valotutkimuksen kuin ympäristöestetiikan ja kaupunkisuunnittelun näkökulmista. Lisäksi seminaarin esitelmissä pohditaan sitä, minkälaisia reunaehtoja luonto asettaa kaupungin rakentumiselle ja minkälaisin perustein kaupungissa sijaitsevia luontoalueita voidaan suojella.

Tilaisuuden ohjelma löytyy Lahden yliopistokampuksen sivuilta: http://www.lahdenyliopistokampus.fi/fi/ajankohtaista/tapahtumat/?a=viewItem&itemid=1205

Seminaari on kaikille avoin ja siihen on vapaa pääsy!

Kahvitarjoilun järjestämiseksi toivomme ennakkoilmoittautumista tilaisuuteen 19.9.2016 mennessä. Lisätietoa ja ilmoittautumiset: kalle.puolakka@helsinki.fi

Lisätiedot:

Kalle Puolakka, Kansainvälinen soveltavan estetiikan instituutti
kalle.puolakka@helsinki.fi
p. +350505398002

 


Tapahtumat banneri
kesy banneri