Turku 2016 -pihakilpailu

Tapahtuma alkaa 01.02.2016 00:00 ja päättyy 30.11.2016 00:00. Tapahtumakaupunki on Turku.
Tapahtuma on kilpailu. Tapahtuma on maksuton ja tapahtumapaikkaan on esteetön pääsy.
Tapahtuman kohderyhmä on


Turun suuri Pihakilpailu on taas käynnistynyt viiden vuoden tauon jälkeen. Mukaan Turun parhaita pihoja etsimään on kutsuttu kaikki Turun omakotiyhdistykset ja kaupunginosaseurat sekä omaan sarjaansa myös siirtolapuutarhayhdistykset.

Tänä vuonna vietetään valtakunnallista Vihervuotta, jonka teemoina ovat kestävä suomalainen maisema, kaupunkiviljely ja lähiruoka. Turun pihakilpailussa noudatetaan samoja teemoja: hieno piha saa arvostelussa lisäpisteitä siitä, miten hyvin se sopeutuu ympäristöönsä. Kaupunkiviljelyn teema merkitsee käytännössä sitä, että myös luovasti viljelty keskustan parveke ja kerrostalopihakin kannattaa ilmoittaa kisaan.

Kilpailussa kerrostaloilla, rivitaloilla, omakotitaloilla, loma-asunnoilla sekä yritys- ja julkisilla pihoilla on omat sarjansa. Kilpailuaikataulun mukaan kaupunginosaseurat ja omakotiyhdistykset ilmoittautuvat helmikuun aikana mukaan kisaan. Niillä on aikaa kesäkuun loppuun asti valita, arvioida, kuvata ja ilmoittaa alueensa parhaat pihat kilpailun arvosteluraadille, joka koostuu Turkuseuran, Turun Pientalojen Keskusjärjestön, Turun kaupungin, Turun Yrittäjien ja Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen edustajista. Vuoden 2016 pihakilpailun voittajat julkistetaan vuoden lopun Turun pihakilpailu 2016 -juhlassa. Kilpailuohjelma on julkaistu osoitteessa www.turkuseura.fi sivulla Ajankohtaista.

Lisätiedot:

Turkuseura-Åbosamfundet
info@turkuseura.fi
p. (02) 233 1073

www.turkuseura.fi / Ajankohtaista


Tapahtumat banneri
kesy banneri