Exploring sustainability in the food Sector
Exploring sustainability in the food sector -projekti on kaksivuotinen (2015-2017) Erasmus+ projekti, jonka suomalaisena partnerioppilaitoksena toimii Etelä-Tapiolan lukio. Projekti yhdistää kestävän kehityksen ja yrittäjyyskasvatuksen.
Projektissa tutkitaan ja kehitetään virerrakentamisen ja kestävän lähiruuantuotannon, kuten sisätiloissa tapahtuvan vesiviljelyn, mahdollisuuksia kouluissa ja niiden lähiympäristössä. Opiskelijat perustavat ruokateemaan liittyviä NY-yrityksiä.
Projektin/ hankkeen järjestäjä(t): Etelä-Tapiolan lukio, Espoo / Instituto di Instruzione Superiore Statale Oscar Arnoldo Romerom, Italy / Sisli Anadoly Lisesi, Turkey / Berufskolleg Viersen des Kreises Viersen Sekundarstufe II, Germany
Lisätiedot:
Etelä-Tapiolan lukio / kestävän kehityksen konsultoiva opettaja Mikael Sorri
mikael.sorri@espoo.fi
p. 0400 615769
Linkit: https://www.facebook.com/etelatapiola/posts/915236345235260