Exploring sustainability in the food Sector

Exploring sustainability in the food sector -projekti on kaksivuotinen (2015-2017) Erasmus+ projekti, jonka suomalaisena partnerioppilaitoksena toimii Etelä-Tapiolan lukio. Projekti yhdistää kestävän kehityksen ja yrittäjyyskasvatuksen.

Projektissa tutkitaan ja kehitetään virerrakentamisen ja kestävän lähiruuantuotannon, kuten sisätiloissa tapahtuvan vesiviljelyn, mahdollisuuksia kouluissa ja niiden lähiympäristössä. Opiskelijat perustavat ruokateemaan liittyviä NY-yrityksiä.

Projektin/ hankkeen järjestäjä(t): Etelä-Tapiolan lukio, Espoo / Instituto di Instruzione Superiore Statale Oscar Arnoldo Romerom, Italy / Sisli Anadoly Lisesi, Turkey / Berufskolleg Viersen des Kreises Viersen Sekundarstufe II, Germany

Lisätiedot:

Etelä-Tapiolan lukio / kestävän kehityksen konsultoiva opettaja Mikael Sorri
mikael.sorri@espoo.fi
p. 0400 615769

Linkit: https://www.facebook.com/etelatapiola/posts/915236345235260


Tapahtumat banneri
kesy banneri