Pihtiputaan suurin kurpitsa

Pihtiputaan suurin kurpitsa-kilpailu käynnistyy heti, kun paikallislehti Kotiseudun Sanomat-paikallislehti ilmestyy 6.4.2016. Lehdessä on säännöt. Kilpailu on tarkoitettu Pihtiputaalaisille. Kurpitsa on kasvatettava Pihtiputaalla. Julkistaminen, punnitus ja palkitseminen tapahtuvat Pihtiputaan Hevosystäväseuran järjestämillä syysmarkkinoilla Pihtiputaan Torilla 2.10.2016.

Kilpailuun voi osallistua 1 kurpitsalla/hlö. Ilmoittautuminen 16.9.2016 mennessä lehdessä mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Kolme tuomaria tarkistaa kilpailu-kurpitsan puhtauden ja ehjyyden ennen punnitusta palkitsemispaikalla 2.10.2016.

Palkinnot ovat tavarapalkintoja, mitkä liittyvät puutarhaan. Painavin kurpitsa (kasvattaja) palkitaan 1. palkinnolla, kiertopalkinnolla ja kunniakirjalla. 2. ja 3. palkinto luovutetaan seuraavaksi painavimmalle kurpitsalle. Lehdistö valitsee oman palkittavan kurpitsan.

Tällä leikkimielisellä, mutta tosissaan otettavalla kilpailulla, pyrimme luomaan perinteitä. Ensimmäisen kisa näyttäköön, että jatkammeko kisaa jatkossa vuosittain vai säännöllisesti tietyin määrävuosien välein. Haluamme, että Pihtiputaalaiset aktivoituvat puutarhastaan, hyötykasviviljelystä tällaisen haasteen ansiosta. Samalla kisan toivomme tuovan vireyttä pienelle maaseutupaikkakunnallemme. 

Lisätiedot:

Pirjo Järvelin
pirjo.jarvelin@fenerko.fi
p. 040 5342 144


Tapahtumat banneri
kesy banneri