Löydä lähiympäristösi värit – #ympäristönvärit-valokuvakilpailu 16.8.-9.10.2016

Syksy on parasta aikaa kiinnittää katse väreihin. Löydä lähiympäristösi värit, ota kuva ja osallistu kilpailuun.

Ympäristöministeriö ja Viherympäristöliitto ry järjestävät Vihervuoden 2016 kunniaksi kaikille avoimen Instagram-kuvakilpailun. Kilpailu on käynnissä 16.8. – 9.10.2016 ja voittaja julkistetaan Vihervuoden päätöstapahtumassa 27.10.2016 Helsingissä.

Vihervuosi on ympäristöministeriön nimeämä valtakunnallinen teemavuosi, jota vietetään viidettä kertaa vuonna 2016. Teemavuoden tavoitteena on herättää yksittäiset ihmiset, yhteisöt, järjestöt ja yritykset toimimaan paremman ja viihtyisämmän elinympäristön puolesta. Vihervuoden slogan "Minun maisemani - maalla ja kaupungissa" tuo tarkoituksella asiat lähelle. Kyse on meidän kaikkien lähiympäristöstä. Maisema-sana sisältää niin rakennetut ympäristöt, luonnonalueet, kulttuurimaiseman kuin suojelualueetkin.

Osallistu kisaan lähettämällä kuva Vihervuoden Instagram-tilille osoitteella @vihervuosi ja käyttämällä aihetunnistetta #ympäristönvärit. Parhaan valokuvan valitsee ympäristöministeriön ja Viherympäristöliiton kokoama raati, jossa on mukana mm. Instagram-aktiivi Sofia Lavaste (@slavaste). Voittajakuva lunastetaan 350 eurolla ympäristöhallinnon kuvapankkiin. Myös 2.-5. sijoittuneet palkitaan.

Lisätietoja

Ympäristöneuvos Tapio Heikkilä, ympäristöministeriö, p. 0295 250 166, etunimi.sukunimi@ym.fi
Projektisihteeri Tiia Naskali, Viherympäristöliitto ry, p. 050 4381 860, etunimi.sukunimi@vyl.fi


Tapahtumat banneri
kesy banneri